Kesytä kalenterisi – maksuton webinaari 18.11.2021

Oletko kuormittunut ja kiireinen? Onko sinulla ajankäytön haasteita? Onko työsi pirstaleista? Hamstraatko liikaa tekemistä? Karkaako ajatus ja yritätkö tehdä monta asiaa yhtä aikaa? Tule kuulolle marraskuisen iltapäivän Viestinnän voimatunnille!

Olemme suunnitelleet marraskuun Viestinnän voimatunnin lämmöllä kaikille meille arjen sankareille, jotka kamppailemme aikataulupaineiden ja loppuvuoden kiireiden kanssa. Kukapa ei kaipaisi omaan arkeensa lisää ryhtiä ja lempeää jämäkkyyttä?

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen ovat taitoja, joita tarvitaan nykypäivän pirstaleisessa työelämässä enemmän kuin koskaan. Kun johdat omaa työtäsi ja itseäsi, työstä tulee tuottavampaa ja myös palautuminen paranee. Onneksi kyse on taidoista – jokainen voi harjoitella niitä!

Saat webinaarista mukaasi ajatuksia ja konkreettisia ideoita, joiden avulla viet omaa arkeasi vakaampaan, suunnitelmallisempaan ja selkeämpään suuntaan.

Ota heti käyttöösi henkilökohtainen perjantaipalaveri, joka auttaa irrottautumaan työviikosta ja aloittamaan palauttavan viikonlopun vieton!

Webinaarissa tapaat Anne Hämäläisen, ammattikohtaajan ja voimavara- ja ajankäytön valmentajan. Viestinnän voimatuntia emännöivät Viestintäkurssit.fi:n perustajat Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen.

Webinaarin aika: torstai 18.11.2021 klo 14–15
Paikka: online – poimi linkki talteen sivulta, johon ohjaudut ilmoittautumisen jälkeen. Saat meiltä toki myös sähköpostia vielä ennen webinaaria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin!

 

Kesytä kalenterisi - maksuton webinaari

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!