Kouluttajaksi

Etsitkö alustaa ja verkkokauppaa omalle verkkokurssillesi?

Onko sinulla vahvaa osaamista digitaalisessa markkinoinnissa, järjestöviestinnässä, henkilöbrändäyksessä, esiintymisen valmentamisessa tai puheviestinnässä, sisäisessä viestinnässä, kriisiviestinnässä, sosiaalisen median kanavissa, valokuvauksessa tai vaikkapa jollakin kirjoittamisen osa-alueella?

Sinulla voi olla valmis kurssi tai idea kurssista. Kehitellään ideaasi yhdessä! Viestintäkurssit.fi -alustan avulla saat verkkokurssisi tarjolle helposti.

Kurssi myyntiin helposti ja nopeasti – 100 % riskitöntä

Kun tuotteistat oman osaamisesi verkkokurssiksi, tarvitset alustan kurssimateriaaleillesi, verkkokaupan, jossa asiakas voi luotettavasti ostaa kurssin ja paljon myyntiä ja markkinointia.  Viestintäkurssit.fi alustalla pääset rakentamaan kurssia vaikka heti, joten saat kurssin myyntiin helposti ja nopeasti. 

100 % riskitöntä siksi, että et maksa kuukausimaksua, maksat ainoastaan provision 20 % myymistäsi kursseista. 

 • Laadukas kurssialusta monipuolisille kurssimateriaaleille (toteutus LearnDash-verkkokurssialustalla)
 • Kurssien verkkokauppa on ostajalle turvallinen ja helppo
 • Kurssin ostaja saa välittömästi tunnukset kurssillesi
 • Alustan käyttö on helppoa sekä kouluttajalle että oppijalle
 • Ei kuukausimaksua: maksat ainoastaan provision myymistäsi kursseista
 • Säännölliset tilitykset saamastasi myynnistä
 • Tekijänoikeudet kurssillesi säilyvät aina sinulla
 • Vauhtia markkinointiin omalta Viestinnän voimatunnilta
 • Pääset mukaan kouluttajien yhteisöömme

Viestintäkurssit.fi-palvelussa saan kouluttajana omalle kurssille tärkeää näkyvyyttä ja myyntiä – on parempi olla mukana isossa verkkopalvelussa kuin pitää kursseja omassa pienessä verkkokaupassa.

Kun on kouluttajana mukana Viestintäkurssit-fi-palvelussa, useampi myös jakaa ja kertoo koulutuksista eteenpäin. Marja-Liisalta ja Sarilta saa myös aina apua ja vinkkejä.

Kari Moisiola
Brändin rakentamisen valmentaja, kouluttaja

Voimatunneilta vauhtia kurssisi myyntiin – verkostossa kehität yhdessä uutta

Viestintäkurssit.fi:n voimatunnit ovat kerran kuukaudessa järjestettäviä tunnin mittaisia maksuttomia webinaareja. Kouluttajana pääset hyödyntämään webinaaria uuden kurssisi lanseerauksessa. Jokaisen voimatunnin tallenne on ladattavissa jälkikäteen. Tutustu jo pidettyihin webinaareihin, ja varaa itsellesi Viestinnän voimatunti hyvissä ajoin.

Kouluttajien yhteisössä kohtaat kollegoita ja muita huippuammattilaisia, joilta opit uusia asioita ja joiden kanssa voit myös kehittää uutta liiketoimintaa. Virtuaalitapaamisissa jaamme ja saamme arvokkaita näkemyksiä toisiltamme.

Verkkokurssi oppimisen muotona sopii viestintään mainiosti

Verkkokurssien suosio on noussut valtavasti viime vuosina, ja erityisesti kevät 2020 lisäsi verkkokurssien kysyntää räjähdysmäisesti. Viestinnän teemoille verkkokurssit sopivat erinomaisesti, koska oman osaamisen ja organisaation viestinnän kehittäminen vaatii yhteistä keskustelua, pohdintaa, työstämistä, harjoituksia, kokeiluja.

Verkkokurssi on tehokas tapa oppia ja samanaikaisesti suunnitella ja kehittää uutta omassa työssä. Opittu siirtyy arkeen sutjakasti, kun oppija käy kurssin itselleen ja organisaatiolleen sopivassa työrytmissä. Verkkokurssin avulla et sido myöskään itseäsi kouluttajana tiettyyn aikaan ja paikkaan. 

Ajattelemme viestinnällä laajasti kaikkea, jonka voit kuvitella auttavan yrityspäättäjiä, viestinnän asiantuntijoita tai oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun haluat tarjota asiakkaillesi laadukasta koulutusta verkossa.

Webinaaritallenteet avuksi verkkokurssia suunnittelevalle

Olemme pitäneet kaksi Viestinnän voimatuntia oman osaamisen tuotteistamisesta verkkokurssiksi.

Laadukkaan, oppijan kannalta mielekkään ja oppimista tukevan verkkokurssin luominen on iso työ – asiassa ei kannata lähteä liikkeelle suunnittelematta. Mitä pitää aivan aluksi ottaa huomioon ja miten pääset liikkeelle? Kuuntele Voimatunnin tallenne, jos pohdit:

 • Mikä on verkkokurssi
 • Miten liikkeelle, mitä kannattaa huomioida ennen kuin aloitat
 • Miten rajaat aiheen ja löydät yleisösi
 • Millaisia vaihtoehtoja käytännön toteutukseen on tarjolla
 • Millaisia sisältöjä rakennat, ja mitä osaamista ja välineitä tarvitset niiden tuottamiseen.

Katso tallenne >>

Kun suunnittelet koulutusta verkkoon, pysähdy hetkeksi pohtimaan verkkoa koulutusympäristönä. Verkkopedagogiikkaan erikoistunut kasvatustieteilijä Hanna Visapää antaa vinkkejä siihen, millaiseksi kokonaisuudeksi verkkokurssi- tai koulutus kannattaa rakentaa. Kuuntele tallenne, jos oman verkkokurssin suunnittelussa pohdit kysymyksiä:

 • Mitä kannattaa huomioida verkkokurssin suunnittelussa? Miten verkossa oppiminen eroaa ‘perinteisestä’ oppimisesta?
 • Millaisen sisällön rakennan, miten rajaan aiheen?
 • Millainen rakenne toimii verkkokurssilla?
 • Millaiset sisällöt kiinnostavat ja auttavat oppimista?

Katso tallenne >>

Meihin voit aina olla suoraan yhteydessä, mikäli haluat pallotella omaa kurssi-ideaasi tai kysyä mitä vain verkkokursseihin liittyvää. Viestintäkurssit.fi-palveluumme sopivat kurssit laajalla skaalalla viestinnän ja markkinoinnin aihepiireistä.

Ota yhteyttä tai laita meille viesti oheisella lomakkeella, niin jutellaan!

  Olemme pelkkänä korvana!

  Lisätietoja kurssistasi

  Lähettämällä viestin annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti – lue lisää tietosuojaselosteestamme.