Kouluttajaksi

Etsitkö kotia omalle verkkokurssillesi?

Onko sinulla vahvaa osaamista digitaalisessa markkinoinnissa, järjestöviestinnässä, henkilöbrändäyksessä, esiintymisen valmentamisessa tai puheviestinnässä, sisäisessä viestinnässä, valokuvauksessa tai vaikkapa jollakin kirjoittamisen osa-alueella?

Sinulla voi olla valmis kurssi tai idea kurssista. Kehitellään ideaasi yhdessä! Viestintäkurssit.fi -alustan avulla saat verkkokurssisi tarjolle helposti.

Ajattelemme viestinnällä tässä melko löyhästi kaikkea, jonka voit kuvitella auttavan yrityspäättäjiä, viestinnän asiantuntijoita tai oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun haluat tarjota asiakkaillesi laadukasta koulutusta verkossa.

 • Kurssi myyntiin helposti ja nopeasti
 • Laadukas kurssialusta monipuolisille kurssimateriaaleille (toteutus LearnDash-verkkokurssialustalla)
 • Kurssien verkkokauppa on ostajalle turvallinen ja helppo
 • Ei kuukausimaksua: maksat ainoastaan provision myymistäsi kursseista
 • Säännölliset tilitykset saamastasi myynnistä

Verkkokurssi oppimisen muotona sopii viestintään mainiosti

Verkkokurssien suosio on noussut valtavasti viime vuosina, ja erityisesti kevät 2020 lisäsi verkkokurssien kysyntää räjähdysmäisesti. Viestinnän teemoille verkkokurssit sopivat erinomaisesti, koska oman osaamisen ja organisaation viestinnän kehittäminen vaatii yhteistä keskustelua, pohdintaa, työstämistä, harjoituksia, kokeiluja.

Verkkokurssi on tehokas tapa oppia ja samanaikaisesti suunnitella ja kehittää uutta omassa työssä. Opittu siirtyy arkeen sutjakasti, kun oppija käy kurssin itselleen ja organisaatiolleen sopivassa työrytmissä. Verkkokurssin avulla et sido myöskään itseäsi kouluttajana tiettyyn aikaan ja paikkaan.

Ota yhteyttä tai laita meille viesti oheisella lomakkeella, niin jutellaan!

  Olemme pelkkänä korvana!

  Lisätietoja kurssistasi

  Lähettämällä viestin annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti – lue lisää tietosuojaselosteestamme.