Anne Hämäläinen

Aikaa ei voi hallita, omaa ajankäyttöään voi!

Anne Hämäläinen

Ammattikohtaaja, voimavara- ja ajankäytön valmentaja, yrittäjä

Yritykseni Metsolanne® tarjoaa työnohjausta, koulutusta sekä voimavara- ja ajankäytön valmennuksia yksilöille ja yhteisöille.  Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja (AmO). Joulukuussa 2021 valmistun työnohjaajaksi (STOry) sekä tuotekehittäjäksi.

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen ovat taitoja, joita tarvitaan nykypäivän pirstaleisessa työelämässä enemmän kuin koskaan.

Hyvillä oman työn johtamisen taidoilla työstä tulee tuottavampaa ja myös palautuminen paranee. Ja koska kyse on taidoista, jokainen voi harjoitella niitä.

Innostun ajankäytön ja itsensä johtamisen taitojen valmennuksesta kerta toisensa jälkeen, sillä näen työssäni jatkuvasti, miten suuri vaikutus pienillä muutoksilla ja itselle toimivien keinojen löytämisellä on asiakkaideni arjen hyvinvoinnissa.

Minulle menestys tarkoittaa tasapainoa: sitä, että voimavarat ja ajankäyttö ovat balanssissa ja työ on sopivan kokoinen osa-alue elämässä. Yrittäjänä menestys on minun näkökulmastani sekä henkisesti että taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa.

Olen saanut auttaa valmentajana jo toistasataa asiakasta kohti parempaa ajankäyttöä. Viestinnän alan ammattilaisten palaute Kalenterikoutsi™ ajankäytön valmennuksestani:

“Valmennus auttoi jäsentämään omaa työtä ja myös ajatuksia omasta työstä. Hahmotin paljonko millekin työkokonaisuudelle kannattaa varata aikaa ja paljonko töitä voi ja kannattaa ottaa. Työpäivistä tuli ryhdikkäämpiä ja työt on helpompi jättää illan/viikonlopun ajaksi pois mielestä, kun tietää, että hommat on hanskassa ja hanskat odottavat työpöydällä.

Tervetuloa kanssani matkalle selkeämpään arkeen, jossa voimavaroja riittää sekä työhön että vapaa-ajalle!

Metsolanne Anne Hämäläinen