Marja-Liisa Torniainen

”Viestintä on monitaiturien aluetta, ja siinä voi vain kehittyä jatkuvasti.”
Marja-Liisa Torniainen

Viestijä, viestintäyrittäjä, FM

Tarvitsemme viestintää kaikkialla. Sekä henkilökohtaisissa suhteissa että työelämässä selkeä ja ammattitaitoinen viestintä vaikuttaa vahvasti – no, kaikkeen. Näen viestintätaidot ja -osaamisen tärkeinä sekä työyhteisöjemme tavoitteiden saavuttamisessa että laajasti työhyvinvointiin vaikuttavana asiana.

Verkkokurssit ovat tänä päivänä sopiva, mukava ja varsin tehokas tapa ottaa haltuun uusia taitoja ja kehittää osaamista.

Olen toiminut viestinnän asiantuntijatehtävissä jo parikymmentä vuotta ja vuodesta 2013 alkaen viestintäyrittäjänä. Viestintäkurssit.fi virisi yhteisestä ajatuksesta Sari Selkälän kanssa: haluamme sammuttaa uteliaiden oppijoiden tiedonjanoa tarjoamalla laadukkaita verkkokursseja. Lisäksi tarjoamme muille kouluttajille mahdollisuuden tarjota omia verkkokursseja Viestintäkurssit.fi-palvelussa. Näin syntyi tämä palvelu syksyllä 2020.

Olemme tehneet ensimmäiset omat verkkokurssimme yhdessä Sarin kanssa, ja ne löytyvät alta.

Tervetuloa oppimaan uutta!

Marja-Liisa Torniainen

Minun verkkokurssini

Lähikoulutukseni

Terävät tiedotteet -valmennus

Terävät tiedotteet -valmennus 18.9.2024 livenä verkossa sopii yrittäjälle, viestijälle tai markkinoijalle, jolla on vasta vähän kokemusta mediatyöstä ja tiedottamisesta. Valmennuksesta saat työkaluja, kun haluat oppia kirjoittamaan toimittajia puhuttelevia mediatiedotteita.
Jaa artikkeli

Ansaittua medianäkyvyyttä – yli uutiskynnyksen

Näkyvyys mediassa on todella arvokasta ja sitä kannattaa tavoitella – medioissa kirjoitetut jutut tuovat näkyvyyttä ja asiakkaita. Ansaittua medianäkyvyyttä -valmennus sopii erityisen hyvin yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaaville ja yrittäjille.

Jaa artikkeli

Hankeviestinnän kehittämistreffit

Hankeviestinnän kehittämistreffit on rakennettu kaikkien hankkeissa työskentelevien tueksi. Valmennus antaa uutta innostusta ja työkaluja asiakaslähtöiseen, erottuvaan ja vaikuttavaan hankeviestintään.

Jaa artikkeli