Sari Olsio

”Supervoimani on tuoda esiin teidän supervoimanne.”
Sari Olsio

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, KTM

Olen palvelumuotoiluun ja ketterään kehittämiseen perehtynyt viestinnän ja markkinoinnin valmentaja ja konsultti. Katson maailmaa markkinoinnin silmälasien läpi. Näe viestinnän, markkinoinnin, myynnin ja asiakaskohtaamiset yhtenä kokonaisuutena, jota tulee johtaa asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Organisaatioiden on luotava todellista arvoa asiakkaidensa elämään ja viestinnässä on osattava kertoa siitä. Merkityksellisyyden vaatimus tarkoittaa, että oman olemassaolon tarkoitus on kirkastettava ja sanoitettava asiakkaan kielellä.

Minut on hyväksytty toteuttamaan pk-yrityksille tarkoitettua ELY-keskuksen Markkinointi ja asiakkuudet -kehittämispalvelua. Yrittäjäurani aikana olen ollut jo yli 200 yrityksen ja yhteisön apuna viestinnän, markkinoinnin ja palveluiden kehittämisessä.

Hanke viestii -tiimin koulutusten ja konsultointien lisäksi minulla on kokemusta julkishallinnon ja kuntasektorin hankevastuista hankkeen projektipäällikkönä, osatoteuttajan projektipäällikkönä ja ohjausryhmän jäsenenä.

sari_olsio

Minun verkkokurssini

Lähikoulutukset

Hankeviestinnän kehittämistreffit

10 avainta vaikuttavaan hankeviestintään
Hankeviestinnän kehittämistreffit on rakennettu kaikkien hankkeissa työskentelevien tueksi. Valmennus antaa uutta innostusta ja työkaluja asiakaslähtöiseen, erottuvaan ja vaikuttavaan hankeviestintään.
Jaa artikkeli