Tuuli Kassila

”Levollinen uni tuo lisää elämää vuosiin.”
Tuuli Kassila

Univalmentaja, Personal Trainer, yrittäjä

Uni on kaikkein tehokkain yksittäinen asia, jonka avulla voimme parantaa aivojen ja koko kehon terveyttä ja hyvinvointia joka ikinen päivä.

Perustin Aurinkotuuli Oy:n vuonna 2016, jolloin otin elämäntehtäväkseni saada suomalaiset nukkumaan enemmän.

Oman uupumuksen kautta jäin ihmettelemään miksi unen puute on niin kokonaisvaltaista ja tuskallista. Omien kokemusteni kautta ja lukuisten tutkimusten pohjalta uskon, että hyvinvoinnin alkulähteenä liikunnan, ravinnon ja unen saralla on hyvä ja levollinen uni: kun nukkuu hyvin, voi hyvin. Levänneenä säteilet hyvää oloa, terveyttä ja energiaa lähipiiriisi, on se sitten perhe, ystävät tai yritys, jossa toimii. Hyvä ja levollinen uni mahdollistaa tehokkaan palautumisen ja tukee syömään ja liikkumaan terveyttä edistäen.

Tarjoan yksilölle parhaat keinot selättää väsymys, lisätä hyvinvointia ja sitä kautta parantaa elämänlaatua. Yritykselle tarjoan konkreettista ja selkeää tietoa unesta ja univajeen vaikutuksesta työn tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja poissaoloihin. Mietimme yhdessä keinoja, joilla yritys voi tukea riittävän unen ja levon saamista ja siten parantaa henkilöstön hyvinvointia ja tuottavuutta.

  • Räätälöidyt webinaarit
  • Luennot
  • Valmennukset
Tuuli Kassila