Kesytä kalenterisi -verkkokurssi

Lämpimästi tervetuloa Kesytä kalenterisi -verkkokurssille!

Anne Hämäläinen Metsolanne ajankäytön valmentajaMoi!
Hienoa, että olet tarttunut tilaisuuteen lähteä kohti selkeämpää ja tasapainoisempaa arkea. Voit hyödyntää kurssin antia työssäsi  ja arjessasi päivittäin. Kurssista olenkin pyrkinyt rakentamaan mahdollisimman johdonmukaisen ja käytännönläheisen, kuitenkin siten, että sillä on myös pohjanaan näyttöön perustuva tieto.

Lähestymistapa Kesytä kalenterisi -kurssilla on ratkaisukeskeinen: “ei korjata sitä, mikä ei ole rikki, vahvistetaan sitä, mikä toimii, ja jos jokin ei toimi, tehdään jotain toisin.”  Kurssi on alku prosessille, jossa vahvistat omia ajankäytön hallinnan ja itsesi johtamisen taitoja. Anna prosessille aikaa ja pysähdy myös tarkastelemaan muutoksia, joita matkan varrella tapahtuu.

  • Kurssi koostuu videoista, tehtävistä, tarkastuslistoista sekä sovellus- ja lukuvinkeistä.
  • Jokaisen työ- ja elämäntilanne, haasteet, vahvuudet ja mieltymykset ovat erilaiset. Sen takia olen halunnut koostaa tälle alustalle laajan paletin erilaisia työkaluja ja toimintapoja, joista olen nähnyt asiakkaideni hyötyvän.
  • Niistä sinäkin voit koostaa itsellesi toimivimman ajankäytön työkalupakin.
  • Kehotan sinua rohkeasti kokeilemaan vieraaltakin tuntuvia toimintatapoja.
  • Kurssi on rakennettu etenemään askel askeleelta siten, että aikaa kannattaa varata noin viikko / askel. Saat toki edetä ihan omassa tahdissasi. Kurssialusta on käytettävissäsi neljä kuukautta materiaalien avautumisesta.
  • Aloita jokainen osio katsomalla ensin video. Videossa avataan aihetta ja käydään läpi kunkin osion tehtävät. Tartu sen jälkeen tehtäviin ja mahdollisiin lisäteksteihin.

 

Mikäli haluat syventyä kurssin teemoihin syvemmin, löydät lisätietoa rakentamisessa käytetyistä lähteistä ja taustamateriaaleista. Kesytä kalenterisi lähteitä ja lisämateriaalivinkkejä (PDF)

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää kurssin sisältöihin liittyen, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen anne@metsolanne.fi! Koska kurssi on uusi, olisin myös todella kiitollinen, mikäli laittaisit minulle viestiä, jos löydät jotain toimimatonta. Vaikka alusta on käyty useaan otteeseen läpi, on jotakin saattanut jäädä huomaamatta!

Hymyin,
Anne

Lisää Metsolannesta voit lukea täältä!

P.S. Löydät Metsolannen myös Instagramista ja Facebookista @metsolanne

 

 

 

 

Valitse tämä kurssi