Brändin rakentaminen -verkkokurssi

Omaan tahtiin

Opiskele omaan tahtiin – laaja kurssimateriaali avautuu kerralla käyttöösi.

4 kk aikaa opiskella!

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan aloittamisesta.

Monipuolista oppia

Materiaaleina videoita, tekstejä, ääntä, kuvaa ja monipuolisia työpohjia.

Brändin rakentaminen -verkkokurssi

690,00 

Onko brändisi tuuliajolla ja kehittyy omalla painollaan vai rakennatko sitä suunnitelmallisesti?

Brändin rakentaminen -verkkokurssi johdattaa sinut taitavaksi brändin rakentajaksi. Kurssilla opit, mitä brändi tarkoittaa ja miten brändäät suunnitelmallisesti. Kurssimateriaalit ja konkreettiset harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään brändin rakentamisen kulmakivet ja tekemään yrityksellesi brändisuunnitelman.

Brändin hallintaa ei pidä jättää sattuman varaan. Verkkokurssilla opit keinot, joilla pystyt kirkastamaan ja rakentamaan brändiäsi ja sen tunnettuutta.

Ideoiden, oivallusten ja tehtävien kautta opit menestyvän brändin salat ja teet oman brändisi rakentamisesta suunnitelmallista ja tehokasta.

Kenelle kurssi sopii?

Brändin rakentaminen -verkkokurssi soveltuu toimitusjohtajille, yksinyrittäjille, markkinoinnista vastaaville ja liiketoiminnan kehittäjille – kaikille, joita brändin suunnitelmallinen kehittäminen kiinnostaa. Erityisen hyvin kurssi sopii yrityksille, joilla ei ole omaa osastoa brändin rakentamiselle ja markkinoinnille.

Mitä opit?

Ammattimainen brändin rakentaminen nostaa yrityksen arvoa, antaa mahdollisuuden korkeampaan hintaan ja lisää asiakasuskollisuutta.

Verkkokurssilla opit muun muassa:

 • Ymmärtämään mikä brändäyksessä on tärkeää ja keskeistä
 • Huomioimaan brändin rakentamiseen vaikuttavat tekijät
 • Ymmärtämään asiakasuskollisuuden voimaa ja lisäämään sitä omalla brändilläsi
 • Tekemään konkreettisen brändisuunnitelman

Kurssin oppien ja työkalujen avulla kehität brändiäsi – arvokasta omaisuutta yrityksellesi.

 

12 teemaa

1. Mitä brändi on?

Lyhyt katsaus, mitä brändi oikeastaan on – se kun ei ole logo tai tuote. Asetat omat brändin rakentamisen tavoitteesi.

2. Brändäys

Miksi pitäisi brändätä? Mitä lisäarvoa brändit luovat yritykselle? Kuulet, mitä voit brändätä ja mikä on brändiydin ja brändilupaus.

3. Brändäyksen elementit

Opit, mitä ovat brändäyksen elementit, logon ja tuotteen lisäksi. Opit suunnittelemaan kosketuskohdat, joiden kautta nämä elementit vaikuttavat asiakkaaseesi. Teet myös brändin kokemuskartan.

4. Brändäyksen uudet tuulet

Maailma on muuttunut. Tuote, sen ominaisuudet ja edut eivät enää riitä, vaan asiakkaasi haluaa kokea osallisuutta. Kymmenen uutta todellisuutta kertovat, miten maailma muuttuu, ja miten taitava brändin rakentaja ottaa sen huomioon.

5. Asiakasuskollisuuden voimaa

Brändin rakentamisen ydintä on kasvattaa asiakasuskollisuutta. Käymme läpi keinoja asiakasuskollisuuden kasvattamiseen ja teemme suunnitelman omalle brändille.

6. 25 aineetonta asiaa, jotka tuovat lisäarvoa

Brändi on lisäarvo, jonka asiakas on valmis maksamaan tuotteesta lisää verrattuna tavalliseen, nimettömään tuotteeseen. Vaikka brändi itsessään on lisäarvo, kuulet 25 aineetonta asiaa, joilla tuet omaa brändiäsi.

7. Asiakassegmentoinnista asiakasheimoihin

Opit, miten siirryt perinteisestä segmentoinnista asiakasheimoihin, jotka ovat tehokkaampia ja oma-aloitteisempia brändin ystäviä ja lähettiläitä. Aitoustuloskortti auttaa ymmärtämään brändisi ja toimintatapojesi aitoutta.

8. Brändin sitoutumisen tikkaat ja sitoutumiskysely

Brändiin sitoutumista voi mitata ja arvioida. Brändin sitoutumisen tikkailla selvität brändiuskollisuuden tason. Saat työkaluksi myös brändin sitoutumiskyselyn.

9. Brändin tarinallistaminen

Tarinat myyvät – siksi brändikin tarvitsee oman tarinansa. Tutustumme tarinallistamisen mahdollisuuksiin brändäyksessä ja erilaisiin bränditarinoihin. Opit, miten rakennat omalle brändillesi myyvän tarinan.

10. Brändäyksen avainkysymykset

Brändin rakentamisen todellinen raskaan sarjan työkalupakki: 18 kysymystä esimerkkeineen. Kun vastaat kysymyksiin huolellisesti pohtien, onnistut brändin rakentamisessa.

11. Brändisuunnitelma

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Esimerkit valaisevat, miten teet onnistuneen brändin rakentamisen toteutussuunnitelman.

12. Brändäyksen haasteita ja brändimokia

Hyvä brändin rakentaminen ei ole helppoa. Lopuksi käymme vielä läpi, millaisia haasteita voit kohdata ja millaisia virheitä muut ovat tehneet.

Kurssin sisällöt ja materiaalit

 • Kurssi on toteutettu Howspace-oppimisympäristöön.
 • Kurssimateriaalit ovat videoita, tekstejä ja työpohjia.
 • Rakennat kurssin edetessä brändin rakentamisen työkalupakkia, johon kokoat oman yrityksesi brändin rakentamisen suunnitelmaa.
 • Monipuoliset tehtävät innostavat pohtimaan, ideoimaan ja soveltamaan oppimaasi oman yrityksesi brändin rakentamisessa.
 • Tehtävät soveltuvat myös yhteiseen pohdintaan kollegan kanssa. Pyydäthän isommalle ryhmälle erillisen tarjouksen – kun ostat useamman kurssin, jokainen saa 20% alennusta.
 • Ladattavat taustamateriaalit ja täyttämäsi työpohjat jäävät käyttöösi kurssin jälkeen.
 • Kurssilla opiskelet omaan tahtiin. Kurssin kaikki osiot avautuvat yhtaikaa käyttöösi, joten voit opiskella haluamassasi aikataulussa juuri silloin kun sinulle sopii.

Varaa paikkasi kurssille heti!

Kurssi kannattaa klikata ostoskoriin heti. Saat sähköpostiisi henkilökohtaiset tunnukset Howspace-kurssiympäristöön vuorokauden sisällä ostosta.

Osta nyt

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!