Eloa teksteihin, iloa kirjoittamiseen -verkkokurssi

Opiskele itsenäisesti verkkokurssilla!

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 1/2 vuotta ostohetkestä.

Kurssiin kuuluu myös palaute omasta tekstistäsi.

Eloa teksteihin, iloa kirjoittamiseen -verkkokurssi

99,00 

Voimaa asiateksteihin!

Kipuiletko työelämän tekstien parissa? Epävarmuus jäytää mieltäsi, ja ajanpuute kiristää hermojasi. Taot tekstiä viime tipassa ja

lähetät sen eteenpäin siinä toivossa, että se kelpaa. Tuttu tunne monella asiatekstejä työssään kirjoittavalle.

Eloa teksteihin, iloa kirjoittamiseen -verkkokurssilla opit tunnistamaan omat kirjoitustapasi ja muuttamaan niitä siten, että pääset vaivatta alkuun, osaat muotoilla sanottavasi kiinnostavasti ja saat valmista määräajassa.

Ei stressiä, vaan kirjoittamisen iloa!

Kun kirjoitat kansantajuisesti ja kiinnostavasti, tekstisi luetaan. Kun hiot kirjoitusprosessin kuntoon, tekstin tuottamisesta tulee kepeää.

Verkkokurssilta saat konkreettisia työkaluja kirjoittamiseen

  • Ymmärrät omat kirjoittamisen tapasi ja pystyt muokkaamaan niitä toimivammiksi.
  • Opit tunnistamaan kankean kielen piirteet ja välttämään niitä.
  • Saat tietoa selkeän kielen käytännöistä.
  • Osaat hioa kirjoitusprosessin kuntoon.
  • Tiedät miten kirjoittaa kansantajuista ja kiehtovaa tekstiä.
  • Uskallat kokeilla rajojasi kirjoittajana ja olla rohkea.

Kurssiin kuuluu myös palaute jostain omasta tekstistäsi.

Kurssin sisältö:

Verkkokurssilla on neljä oppituntia, jotka antavat sinulle eväitä kirjoitustapojesi muokkaamiseen. Oppitunneilla on havainnollisia videoita, johdattelevia tekstejä, pohdintatehtäviä ja työpohjia, jotka ohjaavat sinua kirjoittamisen polulla.

Bonuksena kurssilla on palautettava tehtävä. Valitse jokin teksti, jota olet työstänyt verkkokurssin oppien mukaan. Lähetä se kouluttajalle ja saat siitä henkilökohtaisen palautteen.

1. Lähtötilanne - tunnista tapasi

Tee alkukartoitus osaamisestasi. Millainen kirjoittaja olet? Mitä ja miten kirjoitat? Entä mitä haluat muuttaa kirjoitustavassasi?

2.Selkeän kielen salat

Millaista on selkeä kieli? Mitä se ei ole? Opit tunnistamaan selkeän kielen piirteet ja erottamaan kankeat ilmaisut. Pääset kohti ymmärrettävää tekstiä.

 

3. Kirjoitusprosessi kuntoon

Nopeus ei ole kirjoittamisessa valttia, mutta suunnitelmallisuus on. Saat käytännönläheiset ohjeet, miten hiot kirjoitusprosessin kuntoon.

4. Anna palaa!

Ole rohkea, ota kantaa ja jää mieleen. Kirjoita kiinnostavasti ja kansantajuisesti. Vältä varmaa tyyliä ja kokeile jotain uutta. Hyvin kirjoitettu teksti erottuu massasta!

 

+ Bonus: Palaute jostain omasta tekstistäsi

Kun olet työstänyt jotain omaa tekstiäsi kurssin ohjeiden mukaan, lähetä se kouluttajalle. Saat siitä henkilökohtaisen palautteen.

 

Osta nyt

 

Kurssi asiatekstien kirjoittajalle

Kurssi sopii erityisesti asiantuntijoille ja työelämän kirjoittajille, jotka kirjoittavat paljon työssään, mutta epävarmuus jäytää mieltä.  Miten saada asiateksteihin voimaa?

Kurssista hyötyvät kaikki, jotka haluavat tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä tekstejä suunnitelmallisesti ilman kiirettä ja stressiä.

 

Tervetuloa kurssille!

 

Kurssin rakenne, sisällöt ja materiaalit

  • Kurssimateriaalit ovat videoita ja tekstejä.
  • Kurssilla on useita pohtimaan innostavia tehtäviä.
  • Monipuoliset materiaalit innostavat ideoimaan ja soveltamaan oppimaasi työssäsi kirjoittajana.
  • Kaikki kurssin materiaalit ovat käytössäsi heti oston jälkeen.

Kurssin materiaalit ovat selkeitä ja innostavia. Saat runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä ja neuvoja. Monet työpohjat helpottavat tekstien suunnittelua ja kirjoittamisen aikatauluttamista.

Kurssimateriaali käytössäsi heti

Saat henkilökohtaiset tunnuksesi kurssiympäristöön ostettuasi kurssin. Pääset heti tutustumaan kaikkiin materiaaleihin – aloita vaikka pohtimalla kirjoitustapojasi.

Voit käydä materiaalin kerralla läpi – suositus on kuitenkin tutustua materiaalin osissa ja oppeja soveltaen. Näin saat siitä parhaan hyödyn.

Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi puoli vuotta. Työpohjat voit ladata itsellesi aktiiviseen käyttöön!

 

Osta nyt

 

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Viestinnän asiantuntija, FM, HSO-sihteeri Tuija Metsäaho rohkaisee ja innostaa sinua tarttumaan suomen kieleen uteliaalla mielellä.

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!