Kesytä kalenterisi – verkkokurssi ajanhallintaan

Kurssi on myynnissä rajoitetun ajan 29.3. – 13.4.2022

Materiaalit ovat käytössäsi 4 kk kurssin aloittamisesta.

Kurssimateriaalit ovat videoita, tekstejä, työpohjia ja linkkejä lisämateriaaleihin.

Kesytä kalenterisi – verkkokurssi ajanhallintaan

179,00 

Entä jos arkesi olisikin selkeää ja tehokasta – ja silti aikaa jäisi myös palautumiselle?

AjankäyttöMonen asiantuntijan ja yrittäjän työ on usein hyvin itseohjautuvaa ja pirstaleista. Kun sinulla on hyvät taidot hallita ajankäyttöäsi ja johtaa omaa työtäsi, tehostat työskentelyäsi ja vahvistat samalla voimavarojasi.

Käytännönläheiseltä verkkokurssilta löydät itsellesi toimivia menetelmiä ja tapoja kalenterisi ja to do -listasi kesyttämiseen.

Toimiva kalenteri, työn suunnittelu ja itsesi johtaminen ovat tuloksellisen työn ja työhyvinvoinnin perustyökaluja. Verkkokurssilla – Annen lempeän lujassa ohjauksessa – otat nämä työkalut käyttöön omaa arkeasi helpottamaan!

Mitä saat verkkokurssilta?

 • Saat lisää hallinnan tunnetta arkeesi
 • Opit tehostamaan ja selkeyttämään ajankäyttöäsi
 • Saat lisää aikaa ja voimavaroja niille asioille, joihin haluat panostaa
 • Opit tunnistamaan kuormitustekijöitäsi sekä rajaamaan ja priorisoimaan työtehtäviäsi
 • Opit suunnittelemaan ja jaksottamaan työtäsi paremmin
 • Opit minimoimaan keskeytyksiä ja keskittymään paremmin yhteen asiaan kerrallaan
 • Pienennät henkistä kuormitustasi ja jaksat paremmin
 • Pystyt ennakoimaan ja reagoimaan muutoksiin paremmin
 • Saat käyttöösi työkaluja, jotka helpottavat työarkeasi joka päivä

“Valmennus auttoi jäsentämään omaa työtä ja myös ajatuksia omasta työstä. Hahmotin paljonko millekin työkokonaisuudelle kannattaa varata aikaa ja paljonko töitä voi ja kannattaa ottaa. Työpäivistä tuli ryhdikkäämpiä ja työt on helpompi jättää illan/viikonlopun ajaksi pois mielestä, kun tietää, että hommat on hanskassa ja hanskat odottavat työpöydällä.”

– Viestinnän ammattilaisen palaute Anne Hämäläisen Kalenterikoutsi™ -valmennuksesta

 

Osta kurssi!

 

6 + 1 askelta parempaan ajankäyttöön – verkkokurssin sisältö

Olen halunnut luoda sinulle selkeän, johdonmukaisen ja käytännönläheisen kurssin. Haluan, että voit hyödyntää kurssin antia työssäsi päivittäin.

1. Tervetuloa kurssille!

Miksi ajankäytön hallinta ja työn järjestelmällinen suunnittelu vapauttaa aikaasi ja kasvattaa voimavaroja? Opit, miksi kaikki keinot eivät sovi kaikille, ja miten löydät itselle sopivimmat tavat ja työkalut.

2. Kirkasta perustehtäväsi

Mihin aika kuluu tällä hetkellä? Mihin sen olisi hyvä kulua? Käytännönläheisiä tehtäviä työsi rajaamiseen ja fokuksen kirkastamiseen. Näiden tehtävien avulla rakennat ajankäyttösi perustan.

 

3. Priorisoi

Mistä tietää, mikä on tärkeintä? Mihin tarttua ensimmäiseksi? Miten valjastaa monista asioista innostuminen voimavaraksi ilman, että haalii itselleen liikaa tekemistä? Tietoa, työpohjia ja (sovellus)vinkkejä työn priorisointiin ja kokonaisuuksien hallintaan.

4. Kesytä kalenterisi

Miten siirtää työtehtävät to do -listalta kalenteriin – ja myös pitää niistä kiinni? Miten edistää samanaikaisesti useampia projekteja niin, että myös pieni sälätyö tulee hoidettua? Miten oma työ- ja vuorokausirytmi vaikuttaa siihen, miten työtehtävät kannattaa kalenteroida? Omien työtapojen tutkimista ja tuottavimpien ratkaisujen löytämistä.

5. Taklaa kiire

Mitä kiire on ja mistä se syntyy? Miten kiireen tunteeseen voi vaikuttaa? Työkaluja pysähtymiseen, selkeyttämiseen ja kiireen katkaisuun.

6. Elvytä keskittymyskykysi

Miten keskittyä yhteen asiaan kerrallaan? Miten tunnistaa ja sulkea pois erilaisia häiriötekijöitä? Tietoa, sovellusvinkkejä ja käytännön työkaluja.

Bonus - Voimavarapysäkki

Mikä arjessa kuormittaa? Mikä tuo voimavaroja? Tehtäviä omien voimavarojen löytämiseksi ja palautumisen edistämiseksi.

Kurssin pohjana toimii konstruktivistinen oppimiskäsitys sekä tekemällä oppimisen pedagogiikka yhdistettynä ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyteen. Kurssin rakentamisessa on hyödynnetty sekä näyttöön perustuvaa tietoa että itsenäistä työtä tekevien ajankäytön hallinnan ja oman työn johtamisen valmennuksesta ja ohjauksesta saatua kokemusta.

 

Kurssi on myynnissä 29.3. – 13.4.2022

Klikkaa kurssi ostoskoriin!

 

Kurssin sisällöt ja materiaalit

 • Kurssimateriaalit ovat videoita, tekstejä, työpohjia ja linkkejä lisämateriaaleihin.
 • Taustamateriaalit ja ladattavat työpohjat jäävät käyttöösi kurssin jälkeen.
 • Monipuoliset tehtävät innostavat pohtimaan, ideoimaan ja soveltamaan oppimaasi omassa ajankäytössäsi.
 • Kaikki kurssin materiaalit ovat käytettävissäsi heti: voit edetä omaan tahtiisi.
 • Materiaalit ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan kurssin aloittamisesta.

Kenelle kurssi sopii?

Kesytä kalenterisi – verkkokurssi ajanhallintaan on tarkoitettu asiantuntijoille, yrittäjille ja esihenkilöille – kurssi sopii alasta riippumatta kaikille itsenäistä työtä tekeville, jotka kokevat kuormitusta työarjessa ja haasteita ajankäytössä.

Jos työsi on pirstaleista ja tuntuu, että ajoittain kalenterisi hallitsee sinua etkä sinä sitä, hyödyt tämän kurssin opeista. Tartut kurssilla käytännön työkaluihin. Samalla sukellat myös syvemmälle oman ajankäyttösi kipukohtiin ja vahvuuksiin.

Mikäli et ole valmis muuttamaan omia uskomuksiasi ja työskentelytapojasi, jotta arkesi olisi helpompaa, ei tämä kurssi ole sinua varten!

Useampi oppija samasta organisaatiosta tai verkostosta?

Voit käydä verkkokurssin läpi itsenäisesti tai yhdessä kollegojen kanssa pohtien ja työstäen. Mikäli useampi organisaatiostasi tai vaikkapa yrittäjäverkostostasi työstää kurssia yhdessä, tilaa ystävällisesti useammalle oppijalle pääsy kurssille tilauslomakkeella. Jokainen saa 20 % alennuksen!

 

Aikaa ei voi hallita, omaa ajankäyttöään voi!

 

Osta kurssi!

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!