Yksi – kaksi – julkaise!

Kaikki kurssin materiaalit ovat katsottavissasi heti.

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Materiaaleina videoita, tekstejä, linkkejä ja kuvia.

Yksi – kaksi – julkaise!

129,00 

Oikeilla työkaluilla julkaiseminen on helppoa ja tehokasta.

Viestinnän laatuun voi aina vaikuttaa. Yksi – kaksi – julkaise! -verkkokurssi antaa erinomaiset työkalut suunnitella ja toteuttaa visuaalista viestintää omassa työssäsi. Kurssilta saat hyvät perustiedot tehdä itse erilaisia visuaalisia julkaisuja: miten luot ja jaat laadukkaita visuaalisia ja brändi-ilmettä tukevia julkaisuja tehokkaasti?

Videot, kuvitukset, infograafit, tiedon visualisointi, grafiikka – visuaalisen viestinnän julkaisemisessa viisas pääsee vähemmällä!

Valmiissa julkaisussa laatu näkyy sekä sisällössä, muodossa että teknisessä toteutuksessa.

Verkkokurssilla ymmärrät, mihin asti voit kehittää  julkaisun laatua ilman ulkopuolista toimeksiantoa tai yhteistyötä ammattilaisen kanssa.

Yksi – kaksi – julkaise! -verkkokurssin teemoja ovat kalusto, julkaisun toteuttaminen ja julkaiseminen

Hyvä julkaisu lähtee tekniikan ymmärtämisestä

Verkkokurssilla puhutaan pikseleistä ja kuvatajuudesta mutta selkokielellä ja ymmärettävästi. Tekniset yksityiskohdat selitetään tavalla, joka riittää julkaisemiseen, mutta ei tule kummittelemaan yöuniin.

Kalusto ja sen käyttö
Kännykkä, kamera, valot, mikit sun muut – kaikki tärkeitä osia tuotannossa. Mutta mikä riittää ja mistä voisi aloittaa? Saat verkkokurssilla hyvän käsityksen, mihin panostaa ensin ja miten lisätä kalustoa, kun tarve erityyppisiin julkaisuihin kasvaa.
Helpot ohjelmistot ovat tärkeä osa monikanavaista julkaisua
Kuvan muokkaaminen, videon editointi, näytön tallentaminen, tekstin ja grafiikan lisääminen: paljon erilaisia työkaluja joita omaksua. Saat vinkkejä ja vihjeitä, miten valitset tarpeeseesi sopivimmat, helppokäyttöiset ohjelmistot.
Hyvin suunniteltu on järkevästi toteutettu
Lennokkaat ideat vaativat hyvää suunnittelua, jotta voit toteuttaa ne. Miten ajatus kirjataan niin, että toteutuksessa kaikki osa-alueet tulee taltioitua ja kuvattua? Kurssilla opit, miten etenet ajatuksesta ja ideasta suunnittelun kautta toteutukseen – resurssit huomioiden.
Jälkituotanto ja sisällön muotoilu
Video ja kuva voidaan julkaista editoituna ja alustalle optimoituna. Niiden sisältöä voidaan muokata myös lisäämällä siirtymiä, grafiikkaa ja tekstiä. Verkkokurssilla opit, miten Adoben ohjelmilla (Adobe Creative Cloud Express – Premium) tuotetaan näppärästi sekä kuvajulkaisuja (CC Express) että videojulkaisuja (CC Express ja Premiere Rush).
Toistuva julkaisu eri alustoille

Kerran tehtyä kannattaa julkaista eri alustoilla. Kurssilla opit, miten pystyt helposti muokkaamaan toteutetusta julkaisusta version eri mittasuhteilla – helposti ja nopeasti, laatua unohtamatta.

 

Tule mukaan kurssille!

 

Ohjelmat: Verkkokurssilla käytetyistä esimerkkiohjelmista löytyy ilmaiset versiot ja edullinen kuukausimaksullinen paketti (hinta 9,95 alv 0%, paketissa mukana CC Express ja Premiere Rush). Lisätietoja ohjelmista löydät Adoben sivuilta.

 

Kenelle Yksi – kaksi – julkaise! -verkkokurssi on tarkoitettu?

Mikäli työhösi kuuluu suunnitella ja toteuttaa erilaisia visuaalisia materiaaleja – presentaatioita, videoita, some-kuvia, infograafeja – kurssi on sinulle! Mikäli koet työskentelyn eri ohjelmien kanssa haastavaksi ja julkaiseminen takkuaa, voi kyse olla työtavoista ja työkaluista. Kun osaat, voit päästää luovuuden ja ideat valloilleen!

Verkkokurssin toteutus ja materiaalit

  • Ohjevideoita katsomalla omaksut kurssin opit helposti
  • Ladattavia oppimateriaaleja hyödynnät harjoittelussa
  • Linkki-vinkeistä löydät lisätietoa erilaisista alustoista ja ohjelmista

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi heti. Pääset tutustumaan materiaaleihin omassa tahdissasi.

Klikkaa itsesi kurssille!

Lisätiedot

Mikä tämä on

On mitä on. Katsotaan miltä näyttää.

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!