Yrityksen mediaviestintä – yli uutiskynnyksen

Laaja kurssiaineisto on käytettävissäsi heti.

Materiaalit ovat käytössäsi 1 vuoden ajan.

Materiaaleina videoita, tekstejä, työpohjia, esimerkkejä.

Yrityksen mediaviestintä – yli uutiskynnyksen

129,00 

Medianäkyvyyttä yritykselle

Näkyvyys mediassa on erittäin arvokasta ja sitä kannattaa todella tavoitella. Suuri osa mediassa julkaistavista jutuista on tiedotteen tai aktiivisen mediatyön tulosta. Hyödynnä mediaviestinnän valtava potentiaali yrityksesi viestinnässä!

Yrityksen mediaviestintä -verkkokurssi auttaa sinua saavuttamaan yritykselle arvokasta ja haluttua ansaittua medianäkyvyyttä. Painetuissa tai sähköisissä medioissa julkaistuja toimituksellisia juttuja ja sisältöjä et saavuta markkinoinnilla tai mainonnalla vaan suunnitelmallisella ja avoimella mediaviestinnällä.

Verkkokurssilta saat keinot ja avaimet, miten autat toimittajaa hänen työssään. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään, miksi ja millaisin perustein toimittaja tekee juttuja. Miten voit innostaa toimittajaa tekemään juttua yrityksestäsi, sinusta yrittäjänä, palveluistasi tai tuotteistasi?

 

Osta kurssi!

 

Kohti onnistumisia mediaviestinnässä

Mediaviestintä on tärkeä ja usein hyödyntämätön osa yrityksen viestintää. Kurssin opit – innostavat, napakat videot, tekstisisällöt ja monet työpohjat – auttavat sinua saavuttamaan onnistumisia nopeasti. Saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla teet ammattimaista mediaviestintää luontevasti, herätät toimittajan kiinnostuksen ja innostat yrityksellesi tärkeitä medioita juttujen tekoon.

Mediaviestinnän verkkokurssilla opit

  • miksi toimittaja tekee juttuja ja mikä herättää toimittajan kiinnostuksen – ja mikä taas saa hänet sivuuttamaan sinut ja aiheesi
  • tunnistamaan yrityksestäsi aiheita ja teemoja, jotka herättävät toimittajan kiinnostuksen
  • kirjoittamaan tiedotteen, joka herättää toimittajan kiinnostuksen
  • valitsemaan erilaisiin tilanteisiin sopivat tavat lähestyä toimittajaa
  • tekemään mediaviestintää tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti

Aiotko ulkoistaa mediaviestinnän viestintätoimistolle? Kurssin opit auttavat sinua ymmärtämään suunnitelmallisen mediaviestinnän kokonaisuutta myös tässä tapauksessa!

Kurssin sisältö: Yrityksen mediaviestintä – yli uutiskynnyksen

Verkkokurssi koostuu neljästä osiosta, jotka yhdessä auttavat sinua saavuttamaan yrityksellesi arvokasta ansaittua medianäkyvyyttä. Osiot sisältävät lyhyitä videoita, ydinasiat tiivistäviä tekstejä, harjoituksia, esimerkkejä ja työpohjia, jotka auttavat sinua nivomaan yrityksen mediaviestinnän selkeäksi, tavoitteelliseksi kokonaisuudeksi.

Viidennestä osiosta löydät kurssin työpohjat kootusti. Suosittelemme, että tallennat työpohjat itsellesi talteen omaan kansioon ja täytät niitä kurssin edetessä. Näin kokoat itsellesi mediaviestinnän suunnitelman.

1. Mediaviestinnän tavoitteet ja tavoitemediat

Kirkasta yrityksesi mediaviestinnän tavoitteet: mitä haluatte saavuttaa ja miksi? Aloita tekemällä oma mediakartoitus: Missä missä medioissa näkyvyys on kaikkein arvokkainta?

2. Juttuaiheet toimittajan silmin

Opit ymmärtämään toimittajan näkökulman: miksi juttuja tehdään? Mikä tahansa asia ei kiinnosta toimittajia. Tässä osiossa katsot yrityksestäsi viestittäviä aiheita toimittajan silmin. 

3. Kirjoita houkutteleva tiedote

Mediaviestinnän perustyökalu on edelleen tiedote. Millainen on toimiva tiedotteen rakenne ja millaisista elementeistä koostuu hyvä tiedote? Kirjoita tiedotteita ja otsikoita, jotka herättävät toimittajan kiinnostuksen!

4. Varmista osumat – mediatyön monet keinot

Tiedotteen lisäksi tarvitset muitakin keinoja, jotta varmistat medianäkyvyyden. Saat myös vinkkejä siihen, miten ja milloin tiedote kannattaa lähettää, ja millaisia tekniikoita voit ottaa avuksi onnistuneeseen mediatyöhön.

Kurssin työpohjat ja ladattavat aineistot kootusti

Kaikki kurssin työskentelypohjat kootusti samalta sivulta. Poimi talteen!

 

Kurssi yrittäjille ja yrityksen viestinnästä vastaavalle

Kurssi on suunnattu erityisesti pienen tai keskisuuren yrityksen viestinnästä vastaavalle henkilölle tai yrittäjälle. Monen pienenkin yrityksen kannattaa hyödyntää mediaviestinnän mahdollisuudet! Kurssi sopii hyvin myös henkilölle, joka tekee viestintää ja markkinointia muun työn ohessa – kurssi ei vaadi syvällisiä viestinnän lähtötietoja.

 

Kurssin rakenne, sisällöt ja materiaalit

Olemme suunnittelleet kurssin materiaalit siten, että ne auttavat ottamaan mediaviestinnän kokonaisuuden haltuun nopeasti ja varmasti. Kurssilta löydät kaiken mitä tarvitset, jotta otat yrityksesi mediaviestinnän haltuun!

  • Itsenäiseen opiskeluun innostavia videoita ja tekstejä.
  • Työpohjia, esimerkkejä ja harjoituksia.

Voit käydä kurssin materiaalit läpi itsellesi ja työhösi sopivalla tavalla:

  • Voit käydä kurssin materiaalit läpi 3–4 tunnissa ja palata harjoitusten pariin työsi ohessa.
  • Voit käyttää aikaa runsaasti, tehdä tehtäviä ja harjoituksia ja edistää samalla oman yrityksesi konkreettista mediatyöprojektia.

Kurssin sisältö on käytössäsi yhden vuoden ajan. Ota hyöty irti itsellesi sopivalla tavalla!

Osta kurssi nyt!

Kurssimateriaali käytössäsi heti

Saat henkilökohtaiset tunnuksesi kurssiympäristöön ostettuasi kurssin. Pääset heti tutustumaan kaikkiin materiaaleihin – aloita vaikkapa tekemällä mediakartoitus!

Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi yhden vuoden ajan. Kaikki työpohjat voit ladata itsellesi aktiiviseen käyttöön!

 

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Tapaat kurssilla Sari Selkälän ja Marja-Liisa Torniaisen. Kouluttajat ovat kokeneita viestijöitä ja viestintäyrittäjiä, jotka ovat auttaneet lukuisia yrityksiä rakentamaan medianäkyvyyttä.

 

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!