Terävät tiedotteet -valmennus

Kurssin opeilla ansaittua medianäkyvyyttä!

Kolmen (3) tunnin lähikoulutus tai online.

Varmista, että tiedotteesi palvelee toimittajaa ja herättää kiinnostuksen!

Terävät tiedotteet -valmennus 18.9.2024 livenä verkossa sopii yrittäjälle, viestijälle tai markkinoijalle, jolla on vasta vähän kokemusta mediatyöstä ja tiedottamisesta. Valmennuksesta saat työkaluja, kun haluat oppia kirjoittamaan toimittajia puhuttelevia mediatiedotteita.

Ansaittu medianäkyvyys on yritykselle todella arvokasta. Kun yrityksellesi tai organisaatiollesi tärkeästä teemasta julkaistaan juttu, asiantuntijanne esiintyy radion ajankohtaisohjelmassa tai antaa haastattelun alueellisen sanomalehteen, saatte julkisuutta, joka on paljon maksettua mainontaa painavampaa.

Terävät tiedotteet -valmennuksessa saat valmiudet kirjoittaa mediatiedotteita, jotka varmimmin herättävät toimittajan mielenkiinnon. Valmennuksessa käynnistät oman mediaviestinnän projektisi: voit työstää omaa uutiskärkeäsi ja tiedotetta ja olla näin askeleen lähempänä mediaosumaa!

Miksi osallistua?

 • Opit, millainen on hyvä tiedote ja mitä toimittajat odottavat mediatiedotteelta
 • Opit hyödyntämään uutiskriteereitä, kun terävöität uutiskärkeäsi
 • Otat haltuun toimivan tiedotteen rakenteen ja opit muotoilemaan terävän, houkuttelevan otsikon
 • Opit käyttämään kieltä, joka puhuttelee – eikä ärsytä – toimittajaa
 • Osaat tehdä yrityksen mediaviestinnästä suunnittelmallista ja tehokasta

Livekoulutus verkossa keskiviikkona 18.9.2024 – ilmoittaudu mukaan!

Kenelle koulutus sopii?

 • Yrittäjille ja markkinoijille, jotka haluavat kehittyä mediaviestinnässä ja tiedotteen kirjoittajana
 • Yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää medianäkyvyyttä yrityksensä markkinoinnissa ja tarjota juttuideoita mediaan
 • Koulutus voidaan myös räätälöidä yhden yrityksen tarpeisiin.

Investointi

Minimi osallistujamäärä koulutukseen on viisi (5) henkilöä – koulutuksen toteutuminen vahvistetaan viikkoa ennen koulutusta.

Kouluttajat

Terävät tiedotteet -työpajan kouluttajina Viestintäkurssit.fi perustajat  Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen – työpajassa tapaat toisen kouluttajista.

Osta kurssi

Osta kurssin ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kuulolla@viestintakurssit.fi.

Ilmoita laskutusosoitteesi viestikentässä. Muutos- ja peruutusehdot löydät lomakkeen alapuolelta.

  Jätä yhteydenottopyyntö – vastaamme nopeasti!

  Toivon että minuun otetaan yhteyttä

  Viestisi

  Lähettämällä viestin annat meille luvan olla sinuun yhteydessä. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti – lue lisää tietosuojaselosteestamme.

   

  Muutos- ja peruutusehdot

  Järjestäjä voi peruuttaa koulutuksen tai muuttaa lähikoulutuksen toteutettavaksi etänä viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin viisi. Lasku koulutuksesta toimitetaan tilaajalle, kun koulutus on vahvistunut (7 vrk ennen koulutuksen ajankohtaa).

  Pyydämme ilmoittamaan mahdollisesta esteestä sähköpostitse osoitteeseen kuulolla@viestintakurssit.fi. Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisen myöhemmin kuin viikkoa (7 vrk) ennen koulutusta, maksua ei palauteta. Osallistumisen voi luovuttaa kuluitta kollegalle.

  Jaa artikkeli

  Haluatko oman kurssisi myyntiin?

  Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

  Lue lisää ja tule mukaan!