Lähikoulutukset ja -valmennukset täydentävät Viestintäkurssit.fi:n tarjontaa

Kaipaatko koulutuksilta yhteistä pohdintaa ja porinoita – yhteisen hetken tuomaa innostusta ja ideoita? Viestintäkurssit.fi:n tarjonnasta löydät nyt myös lähikoulutukset.

Back to SchoolOlemme huomanneet, että moni toivoo nyt lähikoulutuksia. Toiveiden perusteella olemme uudistaneet tarjontaamme. Löydät Viestintäkurssit.fi-palvelusta lähikoulutuksia viestijöille, markkinoinnista vastaaville, yrittäjille ja asiantuntijoille.

Lähikoulutukset ovat räätälöityjä valmennuksia, joita voimme muokata monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Voit tilata koulutuksen, työpajan tai valmennuksen omiin tiloihisi – toki yhdessä löydämme tarvittaessa myös kivat tilat koulutukselle!

Terävät tiedotteet -valmennus on avoin koulutus, joka järjestetään kahdella tavalla helmikuussa 2024: lähikoulutuksena Pasilassa Helsingissä ja online-koulutuksena verkossa.

Uudet lähikoulutukset Viestintäkurssit.fi:ssä

Terävät tiedotteet -valmennukset helmikuussa 2024 – ilmoittaudu verkko- tai lähikoulutukseen!

Ansaittua medianäkyvyyttä – yli uutiskynnyksen

Hankeviestinnän kehittämistreffit

 

Tutustu lähikoulutuksiin!

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!