Mediatyön verkkokurssi avaa viestintäkurssien tarjooman

Käytännönläheiset viestinnän koulutukset ovat kuuluneet tiimimme palvelupakettiin jo kauan. Kutsumme niitä työpajoiksi, koska niissä kirjaimellisesti kääritään hihat ja osallistujat pääsevät työstämään koulutusten aiheita oman työnsä näkökulmasta. Saamiemme palautteiden pohjalta olemme kypsytelleet ajatusta laadukkaista viestinnän verkkokursseista jo pidemmän aikaa.

Kun keväällä 2020 monen työarki muuttui etäilyksi ja digituotteiden, alustojen ja etätyövälineiden käyttö sulautui luontevaksi osaksi arkea, päätimme ryhtyä kypsyttelystä toimeen. Saimme palvelun esiselvitykseen ja kehittämiseen Business Finlandin rahoituksen, mikä vauhditti toteutusta ja mahdollisti Digitoimisto ROIn digitaituri Ville Lintulan ottamisen mukaan suunnitteluun ja alustan pilotointiin. ROI lupaa laadukkaita ja kestäviä toteutuksia ilman hampaiden kiristelyä. Projektissa ei ole hampaita kiristelty, vaan Villen kanssa on jokaisesta työvaiheesta lähdetty tekemään seuraavaa hymy huulilla ja edistymisen iloa tuntien.

Samanlaisen tekemisen tahdin haluamme tarjota kaikilla tulevilla verkkokursseillamme: sujuvaa etenemistä selkeiden materiaalien ja työkalujen parissa.

Verkkokurssiemme tavoitteena on, että pääset vahvistamaan käytännönläheisesti omaa ja organisaatiosi osaamista, etenet omaa tahtia ja sinulla on käytettävissä koulutusta tukevat työkalut myös kurssin jälkeen.

Ensimmäisellä verkkokurssilla saat kiinnostavia ja tuikitärkeitä näkökulmia mediatyöhön ja ennen kaikkea käytännössä testattuja ideoita siihen, miten oma asiasi nousee esille tiedotusvälineissä. Kurssimateriaali sisältää käytännöllisiä viestinnän työkaluja, joita pääset testaamaan ja hyödyntämään omassa työssäsi. Kurssi kytkee mediatyön osaksi yrityksen viestintästrategiaa ja antaa napakan paketin mediaviestinnän pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Varaa mediatyön verkkokurssi, ja terävöitä mediatyötäsi innostavan kurssimateriaalin avulla. Kurssi avautuu 14.9. ja on käytössäsi 12 kuukautta aloittamisesi jälkeen.

Mediatyön verkkokurssi polkaisee kurssitarjonnan käyntiin. Jatkoa seuraa, ja kurssitarjontamme tulee kasvamaan uteliaiden uudistajien iloksi ja hyödyksi. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme ideoita kurssiaiheista eli jos sinulla on aihe, johon haluaisit paneutua omaan tahtiin verkossa, laitahan viestiä. Olemme kuulolla!

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!