Kiitos – Viesti virkeänä

Hienoa, että olet kiinnostunut Viestinnän voimatunneista!

Löydät Nuku hyvin! – virkeänä viestit selkeämmin -webinaarin tallenteen alta.

Webinaarin diat voit ladata itsellesi tästä Nuku hyvin! -webinaarin diat 27.4.2021

Käy tutustumassa Viesti virkeänä – hyvän unen verkkokurssiin. Kurssilla univalmentaja, hyvän unen lähettiläs Tuuli Kassila herättelee unen merkityksestä hyvinvointiin kokemusten, tutkimusten ja esimerkkien kautta. Tuulilla on syvä asiantuntemus unen merkityksestä aivoihimme, jaksamiseen ja suoriutumiseen niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Tuulin opit puhuttelevat kaikkia, joille univaje, unettomuus ja väsymys ovat tuttuja – hetkittäin tai liiankin usein.

Kurssilla saat konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita voit viedä omaan arkeesi. Tuulin opeilla opit juurruttamaan pienet kokeilut itsellesi toimiviksi rutiineiksi. Kurssi koostuu videoista, harjoitteista ja kirjallisesta materiaalista. Voit edetä omaan tahtiisi haluamassasi järjestyksessä.

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa ja taitoa oman hyvinvoinnin edistämiseen. Kurssi antaa työkaluja henkilöstön hyvinvoinnista ja työyhteisön ilmapiiristä vastaaville, esimiehille, yrityksen tuloksesta vastaaville, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Unella on vahvat lonkerot viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Klikkaa itsesi kurssille!

Viesti virkeänä -webinaarin tallenne 27.4.2021