Medianäkyvyyttä yritykselle? Maksuton webinaari 29.10.2021

Medianäkyvyys on yritykselle erittäin arvokasta. Kun tunnet mediaviestinnän pelisäännöt, voit nostaa yrityksesi tunnettuutta ja vahvistaa asiantuntijuutta. Lokakuun webinaarissamme kuulet, miten voit yrityksenä tavoitella mediaosumia.

Käytännössä ansaittu medianäkyvyys tarkoittaa positiivisia juttuja ja näkyvyyttä yrityksellenne tärkeistä teemoista, yrityksesi asiantuntijoiden tai yrittäjän haastatteluja tai mainintoja niissä medioissa, joita asiakkaanne seuraavat. Suunnitelmallinen ja hyvin hoidettu mediaviestintä on tehokas keino pitää mediajulkisuus omissa käsissä.

Mediaviestintä kuuluu tärkeänä osana viestinnän palettiin. Mitä voit tehdä, että tulet laajasti hyödyntäneeksi mahdollisuudet saada positiivista mediajulkisuutta?
  • Mitä voit tehdä, jotta mediaviestintää tehtäisiin yrityksessäsi ennakoivasti ja suunnitelmallisesti – ja silti ketterästi?
  • Mikä on mediakartoitus ja miksi sellainen on syytä tehdä?
  • Miten toteutat tehokasta mediaviestintää käytännössä?
  • Mitä muuta tarvitset kuin hyvän tiedotteen?

Lokakuun webinaarimme on suunnattu kaiken kokoisten yritysten viestinnästä vastaaville, yrittäjille ja kaikille mediaviestinnän mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Webinaarin aika: perjantai 29.10.2021 klo 9–10
Paikka: online – poimi linkki talteen sivulta, johon ohjaudut ilmoittautumisen jälkeen. Saat meiltä toki myös sähköpostia vielä ennen webinaaria.

Medianäkyvyyttä yritykselle -webinaarissa tapaat Viestintäkurssit.fi:n perustajat ja kouluttajat Sari Selkälän ja Marja-Liisa Torniaisen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin >>

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!