Mistä Viestintäkurssit.fi:ssä on kyse – katso lyhyt videotallenne: SomeMessut

Tiesitkö, että Viestintäkurssit.fi tarjoaa sekä laadukkaita viestinnän ja markkinoinnin verkkokursseja että kauppapaikan kouluttajan tai asiantuntijan omille verkkokursseille? Viestintäkurssit.fi:n Sari ja Marja-Liisa kävivät Redesan Oy:n Sanna Jylängin emännöimillä SomeMessuilla 3.9. juttelemassa viestintäkursseista. Voit katsoa tallenteen tästä postauksesta!

SomeMessut on vilkas online-tapahtuma, jossa yritykset esittäytyvät joko Sannan haastateltavana tai Sannan esittelemänä. SomeMessut-tapahtumasta löytyy tallenne, joten pääset katsomaan tapahtuman myös jälkikäteen.

Löydät muutaman minuutin juttelumme suoraan alta oikeasta kohdasta. Tutustu toki samalla muuhunkin messutarjontaan: mukana oli useita kymmeniä kotimaisia yrityksiä ja yrittäjiä.

Aiheitamme jutustelussa mm.:

  • Mikä on Viestintäkurssit.fi?
  • Millaisia kursseja palvelustamme löytyy?
  • Tule kuulolle maksuttomille Viestinnän voimatunneille eli maksuttomiin webinaareihin viestinnän ja markkinoinnin aihepiireistä!
  • Miten saat kouluttajana oman kurssisi mukaan?

 

Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on idea verkkokurssista tai valmis verkkokurssi – me autamme eteenpäin!

Kaikki palvelumme verkkokurssit löydät täältä: Viestintäkurssit.fi – Verkkokurssit

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!