Verkkokurssi kuin suklaarasia?

On syksy, ja Viestintäkurssit.fi täyttää vuoden – mikä ihana syy pistää suu makeaksi! Arvomme kaikkien verkkokurssin syyskuussa 2021 ostaneiden kesken suussasulavaa artesaanisuklaata.

“Elämä on kuin suklaarasia, koskaan ei tiedä mitä saa.” Näin totesi Forrest Gump samannimisessä elokuvassa. Meillä jokaisella on oma mielikuva ja käsitys siitä, mikä verkkokurssi oikein on ja millaisia materiaaleja sen pitäisi sisältää. Emme voi olla varmoja, millaista oppimiskokemusta kurssille tuleva oppija odottaa. Viestintäkurssit.fi-palvelussa voimme kuitenkin panostaa siihen, mitä kerromme kursseistamme.
Haluamme, että verkkokurssin ostaessasi tiedät mitä saat. Satsaamme siihen, että kurssin esittelyteksti kertoo mahdollisimman tarkasti kurssin sisällöstä ja sen sisältämistä materiaaleista. Näin voit olla varma, että kurssi vastaa omaan tarpeeseesi.

Jokaisen palvelustamme löytyvän verkkokurssin tavoitteena on, että pääset vahvistamaan käytännönläheisesti omaa osaamistasi, etenet omaa tahtiasi ja sinulla on käytettävissäsi hyödyllisiä työkaluja myös kurssin jälkeen.

Blogistamme löydät kokemuksia ja ajatuksia, mitä meidän mielestämme voit odottaa verkkokurssilta: Verkkokurssi on sujuva tapa kehittyä ja poimia osaamista.

Osta verkkokurssi syyskuussa ja voita ihanaa artesaanisuklaata!

Osta verkkokurssi - voita suklaarasia!

Vuosipäivämme innoittamina arvomme kolme rasiaa artesaanisuklaata, jonka on valmistanut ja rasiaan pakannut suklaamestari Anna Kekki Annan Suklaatehtaalla. Arvonta suoritetaan 1.10.2021 kaikkien syyskuussa verkkokurssin ostaneiden kesken.

Tutustu viestinnän ja markkinoinnin verkkokursseihin!

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!