72 tuntia aikaa!

Tämän minä vien käytäntöön, omaan työhöni välittömästi.

Monelle tuttu tunne innostavan koulutuspäivän jälkeen. Olet oivaltanut, innostunut ja valmis kokeilemaan uutta. Kolmen päivän kuluttua uusien oppien idut ovat hiipuneet, unohtuneet päivittäisten tehtävien alle. Uudet kokeilut hautautuvat tuttujen rutiinien alle.

Kokeilevan kehittämisen työpajassa syksyllä 2017 kouluttajamme KM Teemu Ruohonen pysäytti miettimään 72 tunnin sääntöä. Se kuuluu kutakuinkin näin:

Uuden tiedon, taidon tai idean oppimisen hetkellä meillä on keskimäärin 72 tuntia hyödyntää uutta. Ellet kolmen vuorokauden sisällä tee näin, on enemmän kuin todennäköistä, että et tule sitä tekemään myöhemminkään. Tai vähintään lähdet liikkeelle lähtöruudusta.

Kiitos Teemun herättelyn, olen vienyt asiaa käytäntöön. Vähintään olen muistanut muistuttaa siitä omiin koulutuksiin osallistuvia. ”Teillä on kolme vuorokautta aikaa muuttaa oivallukset teoiksi”. Olenko itse muistanut tämän – no, en läheskään aina. Useimmiten syntipukiksi on joutunut täpötäysi kalenteri.

Heräsin taas 72 tunnin aikaikkunaan, kun tutustuin kouluttajamme Anne Hämäläisen tulevan verkkokurssin sisältöön. Annen lupaus puhuttelee:

Tällä käytännönläheisellä kurssilla löydät itsellesi toimivia menetelmiä ja tapoja kalenterisi sekä to do -listasi kesyttämiseen. Toimiva kalenteri ja työn suunnittelu ovat tuloksellisen työn ja työhyvinvoinnin perustyökaluja. Monipuoliset tehtävät innostavat pohtimaan, ideoimaan ja soveltamaan oppimaasi omassa ajan käytössäsi.

Nyt jos koskaan on mahdollisuus siirtää verkkokurssilla opitut innostavat uudet tavat käytäntöön, oman työarjen helpottajiksi. Annen kurssi avautuu 1.1.2022, juuri silloin kun uuden vuoden lupaukset on tehty ja on toteutuksen aika. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja säästä 40 €  – varaa Kesytä kalenterisi -verkkokurssi 30.12.2021 mennessä hintaan 139 € + alv 24 %.

Verkkokurssi oppimisen muotona tarjoaa 72 tunnin sääntöön huikean etulyöntiaseman perinteiseen koulutukseen nähden. Verkkokurssilla edetään omaan tahtiin ja uudet opit voi siirtää heti osaksi työtä, tehdä kokeiluja ja oivaltaa tapoja tehdä toisin. Useimmiten verkkokurssien tehtävät ovat sellaisia, että ne suorastaan vaativat päästä osaksi käytäntöä – viimeistään kolmen vuorokauden kuluttua.

 

Ideoita kalenterin kesyttämiseen saat 18.11. klo 14 – 15 maksuttomalla Viestinnän voimatunnilla. Ilmoittaudu mukaan ja vie Annen opit käytäntöön samantien!

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!