Maksuttomien Viestinnän voimatuntien sarja käynnistyy mediaviestinnän teemalla

Maksuttomien webinaarien sarja starttaa perjantaina 23.10.2020. Ensimmäisellä Viestinnän voimatunnilla kurkkaamme mediaviestinnän maailmaan – miten varmistat, että saat oman viestisi kuuluville mediassa?

Mitä? | Viestinnän voimatunti Miten läpi mediassa?
Milloin? | Perjantaina 23.10.2020 klo 9–10
Missä? | Webinaarina verkossa – lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaari on suunnattu erityisesti järjestöjen, yhdistysten tai julkisen tahon viestinnästä vastaaville, asiantuntijoille ja toiminnanjohtajille sekä hankkeiden projektipäälliköille ja viestijöille. Varmasti kaikki mediaviestinnästä kiinnostuneet saavat tältä viestinnän voimatunnilta hyötyä!

Viestintäosaamista tarvitsee jokainen, enemmän kuin koskaan ennen. Viestinnän voimatunneilla tarjoamme tietoa maksutta kaikille – päästämme ääneen kouluttajamme, jotka ovat omien alojensa asiantuntijoita.

Marras- ja joulukuun Viestinnän voimatuntien ajankohdat selviävät piakkoin – tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet webinaareista ensimmäisten joukossa! 

Viestinnän voimatunnit

  • Lokakuu: Miten läpi mediassa – viestijät ja Viestintäkurssit.fi-palvelun perustajat Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen
  • Marraskuu: Vakuuttava esiintyminen – esiintymisvalmentaja ja esiintyjä Marko Poskiparta
  • Joulukuu: Brändin rakentaminen – yritys- ja brändivalmentaja Kari Moisiola
Ilmoittaudu lokakuun webinaariin
Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!