Verkkokurssi hankkeen viestintään

Hanketyö on lähes 100 % viestimistä eli vuorovaikutusta hanketiimin, asiakkaiden ja verkostojen kanssa. Mutta miten puetaan hankkeen olemassaolon tarkoitus sanoiksi ja innostetaan hankeverkoston asiantuntijat ideoimaan ja viestimään?

Hankkeen viestintä koetaan usein hieman irralliseksi osa hanketyötä. Kuitenkin ja itse asiassa, hyvin suuri osa kaikesta hanketyöstä itsessään on viestintää. Eli kaikki hankkeessa mukana olevat viestivät jatkuvasti.

Vaikuttava hankeviestintä – 10 avainta -verkkokurssilla opit viestimään hankkeessa ja hankkeesta tuoreesti heti hankkeen alkumetreiltä alkaen. Opit tunnistamaan hankkeesi asiakkaat ja luomaan heitä kiinnostavia, innostavia ja aktivoivia viestinnän sisältöjä. Kurssilla mukaan tarttuu myös aimo annos markkinointiajattelua.

Verkkokurssin pohjana hanketoimijoille tehty kysely

Mitkä ovat hankkeiden viestinnän haasteet? Entä jos kaikki olisi mahdollista, millaista hankeviestintä olisi?

Tätä kysyimme hanketoimijoilta kevättalvella 2021, ja saimme runsaasti vastauksia. Näihin haasteisiin ja toiveisiin tarjoamme vastauksia ja ennen kaikkea käytännönläheisiä työkaluja hankkeiden viestintää tekeville.

Kurssin käytännönläheiset opit ja työkalut antavat avaimet luoda yhteinen näkemys ja selkeä käsikirjoitus viestintään.

Verkkokurssi on suunniteltu erityisesti hankkeiden projektipäälliköille, kehittäjille, asiantuntijoille ja viestijöille. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hankeviestinnän nostamisesta uudelle tasolle.

Hankeviestinnän verkkokurssi on otettu innostuneesti vastaan. Halusimme tehdä kurssista selkeän kymmenen avaimen kokonaisuuden, joka tarjoaa runsaasti tietoa, työkalua ja oivalluksia viestinnän tekemiseen kompaktissa muodossa. Saat käyttöösi mallin, joka selkiyttää hankkeen viestinnän tehtävät viiteen eri vaiheeseen; ideoi, aktivoi, innosta, opi ja onnistu”, kiteyttää yksi kurssin kouluttajista, KTM Sari Olsio.

Hanketoimijan työkalupakki

Verkkokurssilla saat käytännön työkalut kuhunkin vaiheeseen. Tämän lisäksi

  • opit suunnittelemaan hankkeen viestintää systemaattisesti vaihe vaiheelta
  • perehdyt asiakaslähtöiseen suunnitteluun
  • saat työkalupakkiisi tehokkaita menetelmiä, joilla varmistat viestinnän & hankkeesi vaikuttavuuden.

Kurssimateriaali koostuu 10 videosta (10-20 min.) ja tekstiosiosta, työpaja- ja ryhmätyömenetelmistä sekä 10 ladattavasta työpohjasta.

Videoiden diat ovat käytettävissäsi myös pdf-muodossa. Kurssi sisältää edistymisen seurannan ja se sopii opiskeltavaksi joko alusta loppuun tai käytettäväksi työkalupakkina siten, että poimit sieltä kulloinkin tarvitsemasi työkalut.

Vaikuttava hankeviestintä – 10 avainta -verkkokurssin laaja aineisto on heti käytettävissä. Tutustu, klikkaa itsesi kurssille ja ota opit käyttöösi!

Jaa artikkeli

Haluatko oman kurssisi myyntiin?

Viestinnän tai markkinoinnin asiantuntija! Kun sinulla on idea ja kurssisisällöt, tarjoamme kodin kurssillesi. Viestintäkurssit.fi tavoittaa oppimisesta kiinnostuneet asiantuntijat.

Lue lisää ja tule mukaan!